GLAS | Communicatiebureau in Gouda

> GLAS tekent overeenkomst met De Groene School

GLAS-tekent-overeenkomst-met-De-Groene-School

GLAS Tekst & Communicatie heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Expertisecentrum De Groene School. De Groene School helpt scholen in heel Nederland met de ontwikkeling, realisatie en het onderhoud van groene schoolpleinen. GLAS zal zich intensief gaan bezighouden met de communicatie rondom De Groene School.

Steeds meer scholen stappen over op een schoolplein waarin groene elementen een prominente rol spelen. Uit onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van bomen, planten en andere groenvoorzieningen een zeer positieve uitwerking heeft op kinderen. Bovendien houdt groen gezond.

De Groene School helpt scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en op mbo-niveau bij het ontwikkelen van een groen schoolplein. Het expertisecentrum ondersteunt scholen van A tot Z bij het verwezenlijken van een groene en gezonde leer- en speelomgeving voor kinderen.

GLAS zal zich ontfermen over de externe communicatie van De Groene School en de inzet van social media. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de vernieuwde website van De Groene School.

De-Groene-School-logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *