GLAS | Communicatiebureau in Gouda

> GLAS breidt dienstverlening uit met zoekmachineoptimalisatie (SEO)

GLAS koopt state-of-the-art SEO-tool in

GLAS heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Protagonist uit Rotterdam. Protagonist levert een state-of-the-art SEO-tool. Daarmee helpen we klanten om hun online vindbaarheid te verbeteren.
Lunch bij Bazar aan de Witte de Withstraat om de samenwerking te vieren.

GLAS heeft een nieuwe discipline toegevoegd aan zijn dienstverlening. Wij helpen klanten voortaan ook met zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO of Search Engine Optimization. Dankzij samenwerking met Protagonist uit Rotterdam kan GLAS klanten van A tot Z helpen bij het verbeteren van hun online prestaties.

SEO omvat alle activiteiten die ervoor zorgen dat een website beter wordt gewaardeerd door zoekmachines (Google, Bing, Yahoo). Als een website een betere waardering krijgt, verwerft deze een hogere positie in de zoekresultaten. De website wordt dus vaker vertoond. Dat leidt tot meer bezoek aan de website en in potentie een toename van de omzet. Interessante kost dus voor veel bedrijven en organisaties die fors hebben geïnvesteerd in hun website, maar nauwelijks bezoekers krijgen – laat staan omzet genereren.

Waarom bezoekt niemand mijn website?

U kunt een nieuwe website vergelijken met de aanschaf van een auto. Neem een Mercedes, S-klasse, waarom niet. Prachtige auto, alles erop en eraan. Helemaal klaar voor gebruik. Tenminste, als u er benzine ingooit. Zonder benzine zult u er geen meter in rijden.

Vergelijk SEO met benzine. Zonder SEO bereikt u met een website niet veel. Search Engine Optimization zijn de inspanningen die ervoor zorgen dat zoekmachines uw website beter gaan waarderen. Daardoor stijgt de ranking en verbetert de vindbaarheid van uw website. Doet u verder niets met de inhoud van uw website, dan is de kans groot dat uw website ergens onderaan in de zoekresultaten blijft bungelen. Op pagina’s waar niemand ooit komt. Niet wat u voor ogen heeft dus.

Hoe kan ik de vindbaarheid van mijn website verbeteren?

SEO omvat alle activiteiten die de vindbaarheid van uw website door zoekmachines verbeteren. Het gaat daarbij om een omvangrijke mix van factoren. Een van de belangrijkste onderdelen voor het verbeteren van de vindbaarheid van uw website is het regelmatig creëren van kwalitatieve en unieke content die aansluit bij het zoekgedrag van uw doelgroep. Het schrijven van blogs – als onderdeel van uw social mediastrategie – en het creëren van landingspagina’s zijn daarvoor uitstekende middelen.

De inhoud van uw website is een. Maar om de waarde van die inhoud te bepalen, is het belangrijk dat andere (betrouwbare!) websites naar uw website verwijzen. Als kwalitatieve websites naar uw website linken, zien Google en andere zoekmachines dit als aanbevelingen. Deze aanbevelingen vertalen zich in een hogere notering van uw website in de zoekresultaten.

Is mijn website up-to-date?

Naast het regelmatig toevoegen van sterke en actuele content aan uw website en het werken aan linkbuilding is ook de technische inrichting van uw website belangrijk. Voldoet uw website nog wel aan de eisen van deze tijd? Is de structuur in orde? Laadt de website snel genoeg? Werken alle interne links? Heeft uw website een bijgewerkte HTML-sitemap? Deze en allerlei andere factoren zijn van wezenlijk belang als u de vindbaarheid van uw website wilt verbeteren.

GLAS heeft zich de afgelopen jaren steeds verder verdiept in SEO. Dankzij geavanceerde SEO-tools kunnen wij uw online prestaties nauwkeurig monitoren, u gericht helpen bij het blijvend optimaliseren van uw website en de prestaties gedetailleerd rapporteren.

  • Wilt u hoger scoren in Google?
  • Meer bezoekers naar uw website loodsen?
  • Meer omzet halen uit uw website?

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende SEO-demonstratie!

 

Ik wil een GRATIS SEO-demo!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *