GLAS | Communicatiebureau in Gouda

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De positie in zoekmachines als Google is voor steeds meer bedrijven en organisaties van vitaal belang. Ben je online onvindbaar of leg je het af tegen je concurrentie dan kost je dat veel geld.

Meer dan ooit zoeken we online naar informatie over diensten en producten. Een website die hoog scoort in Google (en andere zoekmachines) betekent significant meer bezoek aan uw website. En elke bezoeker… is een potentiële klant.

Stelt u zich eens voor wat een goede notering op belangrijke zoekwoorden voor uw bedrijf kan betekenen. Afhankelijk van uw producten of dienstverlening kunnen hoge posities in zoekmachines duizenden tot honderdduizenden euro’s omzet extra per maand genereren. Onze ervaring is dat de investering in zoekmachineoptimalisatie vaak binnen een jaar wordt terugverdiend. Daarna wordt het pas echt leuk.

Explosief meer verkeer naar uw website

Vindbaarheid op internet begint met begrijpen waar je doelgroep naar zoekt. Wat is de behoefte van je potentiële klant, welke vragen heeft hij en op welke manier zoekt hij naar antwoorden op die vragen? GLAS helpt bedrijven en organisaties beter vindbaar te worden op internet. Onze jarenlange ervaring in het schrijven van copy voor websites en het denken vanuit de klant maken vaak het verschil en zorgen voor explosief meer verkeer naar websites.

Wilt u:

Hoger scoren in Google?
Significant meer verkeer naar uw website?
Meer omzet genereren?

Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een gratis quickscan van uw huidige website en praten u bij over de mogelijkheden.

Maak een afspraak