GLAS | Communicatiebureau in Gouda

Dit zeggen onze klanten over ons

Samenvatting
  • Cijfer gebaseerd op 9 reviews
4

Samenvatting

GLAS streeft ernaar om klanten zo goed mogelijk te helpen. Een tevreden klant is immers je beste ambassadeur. Wij zijn dan ook dankbaar voor de goede beoordelingen die wij krijgen.

Oprechte interesse

Maria Dorresteijn geeft review aan GLAS | Tekst & CommunicatieHet schrijven van je eerste boek is een heel gevecht. Hulp is dan welkom. GLAS | Tekst & Communicatie nam de tijd om een goed beeld te krijgen van wat wij willen bereiken met Ga Niet Langs Af. Op wie willen we ons richten; hoe willen we dat overbrengen?

Wim heeft ons in een vroeg stadium enorm geholpen met verschillende op- en aanmerkingen om de teksten te verbeteren. Zijn eindredactie heeft ervoor gezorgd dat het boek logischer in elkaar steekt en zeer toegankelijk en gemakkelijk leesbaar is. Maar wél met behoud van de ‘toon’ van de auteurs. Steeds opnieuw krijgen we de reactie “…en het is zo lekker leesbaar”. Dat was precies de bedoeling.

GLAS | Tekst & Communicatie verstaat het vak. Wim is een prettig mens om mee samen te werken. Hij is flexibel, oprecht geïnteresseerd, aimabel, maar ook zakelijk en direct wanneer dat nodig is.

Maria Dorresteijn, eigenaar Risicare

Beste artikel!

andre-bek-150x150Man, wat kan jij schrijven! Fantastisch! José is geraakt, ik ben geraakt. Jouw artikel ontroert ons. Zonder twijfel vinden wij dit – met groot respect voor de reeds verschenen artikelen en hun schrijvers – het beste artikel tot nu toe. Alle aandacht is een geschenk. Jouw cadeau aan ons is groots! Dank Wim, heel mooi…

André Bek, Auteur ‘Dansen in het zand’

Origineel en creatief

leonard van der plasDoor de jaren heen heb ik op verschillende gebieden samengewerkt met GLAS | Tekst & Communicatie. Altijd weer bleek GLAS een betrouwbare partner. Concepten origineel en creatief.

Leonard van der Plas, Begeester

Warm aanbevolen

rieneke batelaanAls singer-songwriter is het van groot belang om te beschikken over een mooi pakket aan promotiemateriaal. GLAS | Tekst & Communicatie heeft hieraan vol enthousiasme een onmisbare bijdrage geleverd. Ieder woord was raak en nodigde me bijna zelf uit om naar een van mijn optredens te kijken ;-)! Kortom, warm aanbevolen!

Rieneke Batelaan, muzikant (Nancy Brick)

4,5 sterren

Taalgevoel

martin van damWim heeft een geweldig taalgevoel. Daarnaast weet hij goed een pakkend verhaal te schrijven uit een verzameling losse ideeën. Een perfectionist

Martin van Dam, Traiching

Prima journalistiek

lex kroesGLAS | Tekst & Communicatie levert prima journalistieke teksten en is in staat om op korte termijn veel schrijvers op de been te brengen voor grote projecten. Een schot in de roos!

Lex Kroes, senior adviseur communicatie & marketing ROC ID College

Helder en betrokken

denise hoppenbrouwersVoor een aantal van onze klanten heb ik samengewerkt met Wim Glas. Wim leest zich goed in, is betrokken bij de klant en schrijft daarnaast ook nog eens erg heldere teksten. Wim is meer dan een goede tekstschrijver; hij leidt zijn projecten uitstekend en levert teksten op tijd af! Daarnaast heeft Wim gezonde humor en is hij zeer prettig in de omgang!

Denise Hoppenbrouwers, Taalent Communicatie

4,5 sterren

Professioneel en origineel

Jeoffrey-VeenstraGoede professionele ervaring met GLAS | Tekst & Communicatie. Er wordt goed met je meegedacht over de onderwerpen en een zeer proactieve werkhouding. Er worden originele kwaliteitsartikelen geschreven die prettig zijn om te lezen – zowel voor mensen als voor Google-spiders :-)

Jeoffrey Veenstra, Webattic

Flexibel en creatief

femkedecaluweFlexibel en creatief bureau! Fijn om mee samen te werken!

Femke de Caluwé, Grand Canyon

Fun and professional

ivan oliveira

I’ve had a great time recording street interviews with Wim. While he is a fun working companion, he is as well a very serious professional and knows exactly what he wants in a job. Because of his commitment and professionalism we always managed to deliver the material in record time.
– Ivan Oliveira, Enzimage