GLAS | Communicatiebureau in Gouda

Spraakmakend communicatiebureau in Gouda

GLAS is een creatief communicatie- en marketingbureau in Gouda, opgericht in 2007 door Wim Glas. Wij helpen klanten van A tot Z bij hun wensen op het gebied van interne en externe communicatie en online marketing.

GLAS groeide de afgelopen jaren uit tot een allround en spraakmakend communicatiebureau in het hart van Gouda. Wij helpen bedrijven en organisaties in allerlei branches bij het vertellen van een goed verhaal. Wie bent u, wat doet u en wat – én wie – wilt u bereiken? Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt verpakt en via de juiste kanalen wordt verspreid.

Altijd online – u dus ook

De wereld om ons heen verandert snel. Traditionele media (kranten, magazines, print media) verliezen al jaren terrein. We brengen steeds meer tijd online door. Dat geldt ook voor uw klanten. GLAS beweegt mee met deze trend. Onze focus is de afgelopen jaren meer en meer komen te liggen op online communicatie en contentmarketing.

Copywriting, contentmarketing & communicatiestrategie

Wij willen daar zijn waar uw klanten en doelgroepen zich bevinden. Het internet is dé plek. Al in 2012 brachten Nederlanders gemiddeld 32,6 uur per week online door. Dat is sindsdien niet minder geworden. Wie zichtbaar wil blijven en zijn doelgroep wil bereiken, zet in op online communicatie en de productie van slimme webcontent. Wij zorgen dat u online wordt gevonden. Onze sterkste wapens? Copywriting, contentmarketing en communicatieadvies en -strategie.

Beter communiceren met uw doelgroep?

Wilt u beter communiceren met uw klanten en doelgroepen? Online gevonden worden en aansluiten bij het zoekgedrag van uw potentiële klanten? Wij denken graag met u mee!

Maak een afspraak